Perkara Menarik Minggu Lepas

Tuesday, August 18, 2009



Go Chelsea GO!


1) Jumlah korban H1N1 bertambah lagi (Rakyat Malaysia masih belum sedar mengapa?)
2) MTV World Stage yang terlepaskan.. (Tetiba ada modul, *Sigh..)
3) SAF yang kalah bertimpa2 (Besa lah tak ada peruntukan lagi..)
4) Mp3 Sony telah berjaya menyedapkan hatiku ini
5) Menceburkan diri dalam arena Rock Legend Facebook (Tak lama bosan la ni)
6) Aku sudah semakin Organize.. (Lihatlah meja dan almariku)
7) Sambutan hari lahir yang x macam sambutan pun (Aku x suka sambut birthday)
8) Berlatih puasa.. (Susah.. Lama tak buat)
9) Semua kelas lewat minggu ni (Rekod baru untuk sem ni, lambat sejam)

10 comments:

  1. Yup, thanks jat. Sorry lah I memang x havoc benda2 ni hehe

    ReplyDelete
  2. ko ni fan chelshit/chelsial ke?
    sorry ar dude, chelc is my biggest rival..
    jgn cpt sgt tersenyum..
    game masih 'muda'..

    glory2 man united!!

    neway, happy belated bufday!

    ReplyDelete
  3. It's okay larr.. setakat kalah dengan team..(apakebenda nama team tu eh??) tu takda apa lah sangat kan?? Sabar je lah kay..Aku pun malas nak mengasari nama MAN UNITED tu dgn nama2 yang hampes.. bagi can la kononnya..hahaha

    Tau x befday aku time modul hari tu?

    ReplyDelete
  4. so far xde sorang pn dpt cari nm busuk man u..kalo ko dpt ko mmg bijak la..

    xtau la...ni br tau..

    ReplyDelete
  5. Aa..salah satunya tiba2 jd hampes pas ronaldo xda, then xda duit beli org,sumer kuda tua hahaha.. Dey nak lawan cite bola buat topik baru la gedega..

    ReplyDelete
  6. kuda tua tu lah yg berharga..
    korang season lepas beli deco, tp x berguna pn..hrp je byk star tp hampeh gak.

    siyes ko nk ak bkk topic bola?
    gua xde hal beb..kalo ko nk, ckp je..
    ak on je.

    ReplyDelete
  7. deco xda guna?? Byk kot dia score.. at least xdelah sampai free buy kan ahakz! Ko nak tau dia ada guna ke x tengok season ni kay...

    ngko bukak aa, senang aku nak nembak. blog aku ni sekadar cetusan rasa saja, bukan gelanggang kutuk mengutuk

    ReplyDelete
  8. ko nk membuatkn ak nmpk jahatkn bln pose ni usher?

    org matang x gado psl bnd2 bodoh nie..
    =P

    ReplyDelete
  9. agak aahh..:p

    ntah sapa mula dulu ek haha. Rilex aa, bulan posa bulan kita cite bola ye x?

    ReplyDelete